Interiør og utstillingsdesign Vg2

Liker du å jobbe praktisk og kreativt? Har du sans for estetikk og trend? Vil du ha ideutvikling, interiør og utstillingsdesign på din timeplan? Er du interessert i den kreative prosessen som ligger bak et interiør eller et utstillingsvindu?

Programfagene legger vekt på praktisk arbeid med ulike materialer, redskaper og teknikker. Det fokuseres på kreative idefaser og profesjonelle presentasjonsformer med digitale verktøy, og to og tredimensjonale arbeider, og du får være med på prosjekt som knyttes direkte opp mot næringslivet.

Det er viktig å holde seg oppdatert i bransjen, så elevene er ute i opplæring i bedrift en dag pr uke i faget Yrkesfaglig fordypning.

Veien videre:

Etter Vg2 Interiør og Utstillingsdesign kan du på Ås videregående skole fortsette på VG3 Interiør og bli Interiørkonsulent.

NB: Tilbudet avhenger av elevenes ønsker fra år til år. Du kan også søke Vg3 påbygging til generell studiekompetanse. En tredje mulighet er å gå videre som lærling i faget Profileringsdesign.