Vitnemål og kompetansebevis 2019.

Vitnemål og kompetansebevis

Vitnemål og kompetansebevis for årets Vg3 elever og voksenopplæring vil fortløpende bli skrevet ut og sendt i posten fra ca. 21.06.19.

Elever som mottar vitnemål får normalt en elektronisk kopi av vitnemålet på Samordna opptak sine søkesider innen 1. juli. Sjekk om det ligger der. Hvis ikke må eleven selv laste det opp til SO. Kompetansebevis blir IKKE lastet opp hos Samordna opptak.

Har du kompetansebevis eller et vitnemål av eldre dato, må du laste opp et bilde eller PDF av kompetansebeviset/vitnemålet ditt i søknaden på Samordna opptak.

Alle privatister og tidligere elever som ønsker å bestille nytt vitnemål og/eller kompetansebevis må bestille på post@aas.vgs.no. FRIST for å bestille dokumentasjon er fredag 21. juni 2019, for å motta denne innen 1. juli 2019. Privatister som har eksamensresultater fra andre fylker enn Akershus må fremvise kompetansebevis fra privatistskolen som gyldig dokumentasjon.

Dokumentasjon som bestilles etter 1. juli 2019 kan vi ikke garantere blir saksbehandlet før 1. august 2019.