Vitnemål og kompetansebevis 2020.

Vitnemål og kompetansebevis

Vitnemål og kompetansebevis for årets avgangselever Vg2 YF, Vg3 YF, SSP, Idrett og KDA- elever og voksenopplæring Vg2 og Vg3 YF og voksenopplæring generell studiekompetanse vil fortløpende bli skrevet ut og sendt i posten fra ca. 23.06.20.

Elever som mottar vitnemål får normalt en elektronisk kopi av vitnemålet på Samordna opptak sine søkesider innen 1. juli. Sjekk om det ligger der. Hvis ikke må eleven selv laste det opp til SO. Kompetansebevis blir IKKE lastet opp hos Samordna opptak.

Har du kompetansebevis eller et vitnemål av eldre dato, må du laste opp et bilde eller PDF av kompetansebeviset/vitnemålet ditt i søknaden på Samordna opptak.

Elever på Ikke fullført årstrinn (Vg1 og Vg2 SSP, Idrett, KDA og Vg1 Yrkesfag) vil ikke få tilsendt dokumentasjon før ved avsluttet utdanningsløp.

Alle privatister og tidligere elever som ønsker å bestille nytt vitnemål og/eller kompetansebevis må bestille på post@aas.vgs.no. FRIST for å bestille dokumentasjon er onsdag 24. juni 2020, for å motta denne innen 1. juli 2020. Privatister som har eksamensresultater fra andre fylker enn tidligere Akershus må fremvise kompetansebevis fra privatistskolen som gyldig dokumentasjon.

Dokumentasjon som bestilles etter 1. juli 2020 kan vi ikke garantere blir saksbehandlet før 1. august 2020.

Anne-Mette Wille Bødker

Konsulent