Har du ikke fått tilbud om skoleplass høsten 2016?

Stor glede over bilgave til Håkontoppen.

Worldskills 2016

Konkurransen Worldskills ble arrangert på Nes vgs. 20. april 2016

Romfartsleir for realfagselever - European Space Camp 2016

Hvert år samles ca. 24 romfarts- og realfagsinteresserte ungdommer fra hele verden til en uke full av rakettforskning, fysikk og moro. I løpet av en uke på Andøya Space Center vil deltakerne bygge sin egen forskningsrakett som skytes opp mot slutten av oppholdet, høre på foredrag fra noen av Europas beste forskere og fysikere, og bli kjent med likesinnede ungdommer fra hele verden.

Ny fraværsgrense fra skoleåret 2016-17

Det innføres en fraværsgrense i fag på 10 prosent i videregående skole fra skoleåret 2016-2017.

Faglig samarbeid til glede for begge parter

En ladning studenter fra NMBU har inntatt Ås videregående skole.

Invitasjon til Teknologidagen 2016 - NTNU

Er du gutt eller jente, går i 2.klasse på videregående skole og har interesse for teknologi og realfag? Da er Teknologidagen et supert tilbud til deg.

Åsrevyen 2016

Kom og se Åsrevyen 2016: "Hvorfor" i Ås kulturhus 03-06.03! Kanskje finner du svarene du leter etter?

Leserne stemte fram Hafizur Rahman som årets navn i Ås .

Ås Avis sine lesere viste å sette pris på historien til mannen fra Bangladesh.