Nyheter

Vinnerne samme med Leder for Ås mållag Arne Oddvar Skjelvåg og leder for Noregs mållag.

Tekstkonkurranse 2017 i regi av Ås mållag

Ås Mållag, med assistanse fra Noregs Mållag og leder Magne Aasbrenn, delte ut premier til heldige vinnere av Tekstkonkurransen hvor alle VG1-klasser på SF, 1STA, B, C, D og E, samt 1IFA og 1KDA, var invitert til å delta.

Ås vgs gratulerer fire av våre elever med NM-gull.

Ole Martin Byom og Erlend Sveum vant NM-gull med Vålerenga i U20-sluttspillet. Jim Tilley og Linuz Bækken vant NM-guld med Manglerud star i U18-sluttspillet. Stort Grattis!

European Space Camp er en romfartsleir for ungdom mellom 17 og 20 år som avholdes 6. - 13. august 2017 på Andøya Space Center i Nordland.

Hvert år samles ca. 24 romfarts- og realfagsinteresserte ungdommer fra hele verden til en uke full av rakettforskning, fysikk og moro. I løpet av en uke på Andøya Space Center vil deltakerne bygge sin egen forskningsrakett som skytes opp mot slutten av oppholdet, høre på foredrag fra noen av Europas beste forskere og fysikere, og bli kjent med likesinnede ungdommer fra hele verden.

2 IFA på Beitostølen

2 IFA gjennomført alpinkurs og overnatting i flatmarksgrop på Beitostølen i uke 9.

Ida Miriam Hjulstad Eckman er videre til finalen i fylkesmesterskapet i engelsk.

Første runde av fylkesmesterskapet i engelsk ble avhold den 12. januar på hver av de påmeldte skolene. På Ås vgs hadde vi ti deltagere – alle i kategorien Creative Writing. Temaet var Being me og oppgaven What’s in a name?

Elever ute på modellrakett-oppskyting.

Elever i VG3 Dataelektronikk forbereder seg til satellittkonkurranse.

Elever fra Ås vgs på FN Rollespill

12.-13. november 2016 ble det arrangert FN rollespill for 150 elever på Nesbru vgs.

Presidentvalget i USA

Valgvake på Ås videregående skole.