Årets deltagere i skolemesterskapet i helsefagarbeider på Ås vgs.

Skolemesterskap i helsefagarbeid på Ås videregående skole 9. februar 2018

Vinnerne av skolemesterskapet går videre til fylkesmesterskap på Rud vgs. 7. mars 2018. Vi ønsker de lykke til.

Vg2 Frisørene

Høsten 2017 åpnet vi vår frisøravdeling ved Ås videregående skole.

Fylkesmesterskap i yrkesfag arrangeres på Ås vgs. 21. mars 2018

Elev-, lærling- og mobbeombudet i Akershus

"Spørsmål om fraværsgrensa? Karakterer? Mobbing?" Vi kan reglene, og kan hjelpe deg!

Vinneren av første innledende runde i fylkesmesterskapet i engelsk ble Emilia Rovinazzi i 3IBA.

Det vil si at hun ble vinneren på Ås videregående skole, og at hun sendes til fylkesfinalen som går av stabelen 14. februar (hvor er foreløpig ukjent).

Gabije fant sin drømmejobb med yrkesfag

Jobbmulighetene er nesten uendelige, og du finner over 170 forskjellige studieretninger innen yrkesfag i Akershus. Gabija kom inn ved første opptak til bilmekaniker-linjen.

Ås videregående skole vant regionsturnering i volleyball!

Ås videregående skole vant regionsturnering i volleyball som ble spilt på Hadeland, onsdag 22. november, og er nå kvalifisert til NM i skolevolleyball som spilles i Kristiansand i slutten av januar.

BMW 520 TD 2002-modell

Elever donerer "pimpa" bil til årets TV-aksjon!

Kontaktlærer og primus motor Espen Enerhaugen og klasse 2BSL, elever som har går på TIP andre året og fordypning bilskade, karosseri og lakkering, har gjort i stand en BMW 520 TD til auksjon under TV-aksjonen førstkommende søndag.

Den tredje dagen møttes alle komitteene til generalforsamling ved Voss Gymnas. Den politiske debatten holdt et høyt akademisk nivå.

IB elever ved Ås VGS deltok på nasjonal konferanse med EYP Norway.

Den femtende nasjonale konferansen med The European Youth Parliament gikk av stabelen i Voss, september 2017. Sammen med rundt 100 engasjerte ungdommer, deltok tre IB-elever fra VG2 ved Ås VGS