Besøk fra Moer sykehjem.

Tirsdag 11. februar 2020 hadde 1HSA, med kontaktlærer Jorunn Sandvik, besøk av tilsammen 25 gjester fra Moer sykehjem og dagsenter.

Elevene var iført sine gule "Livsglede for eldre"-T- skjorter.

I forkant hadde elevene bakt kaker og gjort klart til å ta imot gjestene.  De hadde også laget et fint program med presentasjon av skolen, diktlesning og musikkbingo, spesielt for gjestene. Elevene har planlagt arrangementet med utgangpunkt i flere kompetansemål fra Kommunikasjonsfaget, som kommunikasjon med ulike brukere, empati og holdninger .

Det er tredje året på rad skolen har dette arrangementet og det fungerer bra takket være et godt samarbeide med Moer og dagsenteret ved Lisbeth.

En av de ansatte, som var med fra Moer i år, er Ida . Hun er nå lærling, men er tidligere elev ved Ås.