Power Puff UB

Power Puff UB tilbyr en dekorativ stikkontakt beskytter i flere former/farger og dekortemaer etter anledning / høytid. Målgruppen er foresatte med små barn, spesielt kvinner. Bedriften ønsker å bidra til et barnesikret hjem og å øke barnesikrings bevissthet blant unge mødre med et designprodukt som forebygger ulykker på en estetisk pen måte.

I skoleåret 2015-2016 har Ås videregående skole 3 registrerte ungdomsbedrifter.

Ungdomsbedriftene er etablert av elever på vg3 interiør og vg3 utstillingsdesign klassene i et tverrfaglig samarbeid.

Bedriftene arrangerte juleutstilling med håndlagde juleprodukter til salgs på Ås stasjon. Presenterte sine forretningsidéer på Gründeridol i Ski (høsten 2015) og deltok (ideutvikling, gjennomføring, salg) på Gründerexpo i Lillestrøm (våren 2016).

Ansvarlig lærer / revisor: Nikol Konstante.