Nyheter

European Space Camp er en romfartsleir for ungdom mellom 17 og 20 år som avholdes 6. - 13. august 2017 på Andøya Space Center i Nordland.

Hvert år samles ca. 24 romfarts- og realfagsinteresserte ungdommer fra hele verden til en uke full av rakettforskning, fysikk og moro. I løpet av en uke på Andøya Space Center vil deltakerne bygge sin egen forskningsrakett som skytes opp mot slutten av oppholdet, høre på foredrag fra noen av Europas beste forskere og fysikere, og bli kjent med likesinnede ungdommer fra hele verden.

Ås vgs gratulerer fire av våre elever med NM-gull.

Ole Martin Byom og Erlend Sveum vant NM-gull med Vålerenga i U20-sluttspillet. Jim Tilley og Linuz Bækken vant NM-guld med Manglerud star i U18-sluttspillet. Stort Grattis!

2 IFA på Beitostølen

2 IFA gjennomført alpinkurs og overnatting i flatmarksgrop på Beitostølen i uke 9.

Ida Miriam Hjulstad Eckman er videre til finalen i fylkesmesterskapet i engelsk.

Første runde av fylkesmesterskapet i engelsk ble avhold den 12. januar på hver av de påmeldte skolene. På Ås vgs hadde vi ti deltagere – alle i kategorien Creative Writing. Temaet var Being me og oppgaven What’s in a name?

Elever ute på modellrakett-oppskyting.

Elever i VG3 Dataelektronikk forbereder seg til satellittkonkurranse.

Elever fra Ås vgs på FN Rollespill

12.-13. november 2016 ble det arrangert FN rollespill for 150 elever på Nesbru vgs.

Norsk informatikkolympiade

Seks elever fra Ås vgs er videre til neste runde.

Leseprosjekt i Vg2 Helseservice

11. november 2016 hadde klassen besøk av Simon Stranger. Klassen var godt forberedt og hadde lest tre av hans 10 bøker.