Presentasjonen fra foreldremøtet for Vg1 SSP høsten 2017.

IB-elever fra Ås vgs var med i Modell FN rollespill.

2IBA har vært i London på workshop

I begynnelsen av Juni, når så mange andre måtte tenke på eksamen, fikk IB elevene gjøre noe annet.

Fredag 9. juni 2017 ble finale i UEAT arrangert på Vitenparken i Ås.

Ås vgs-elever gikk til topps med brusboks-satelitt.

Fire elever fra VG3 dataelektronikklinjen ved Ås vgs, ble torsdag kåret til «Winning Team Norway» i Nordic CanSat competition 2017 på Andøya Space center.

Fornøyde kursdeltakere:
Foran Tor-Gunnar Karterud, Ås og Steven Carpenter.
Bak fra venstre: Ove Østerud, ÅS, Rune Stensrud, Ås, Totto R.,Skrede, Rud, Tommy V. Nordby, Strømmen, Jørn Fraurud, avdeling for videregående opplæring ? Akershus fylkeskommune, Oskar Kristoffer Jøssong, Rud.
Frode Burås, Bjørkelangen vgs., var ikke til stede da bildet ble tatt.

Kurs i smiing – ÅS videregående skole 24.-25. mars 2017.

Siste helg i mars var Ås videregående skole (vgs) vertskap for kurs i smiing for faglærere og ressurspersoner på programområdet Teknikk og industriell produksjon (TIP).

Vinnerne samme med Leder for Ås mållag Arne Oddvar Skjelvåg og leder for Noregs mållag.

Tekstkonkurranse 2017 i regi av Ås mållag

Ås Mållag, med assistanse fra Noregs Mållag og leder Magne Aasbrenn, delte ut premier til heldige vinnere av Tekstkonkurransen hvor alle VG1-klasser på SF, 1STA, B, C, D og E, samt 1IFA og 1KDA, var invitert til å delta.