Velkommen til fylkesmesterskap i engelsk vinteren 2018!

Foreningen English Teachers Norway arrangerer det andre fylkesmesterskapet i engelsk i samarbeid med fagnettverkene i Akershus fylkeskommune og utdanningsetaten i Oslo.

BMW 520 TD 2002-modell

Elever donerer "pimpa" bil til årets TV-aksjon!

Kontaktlærer og primus motor Espen Enerhaugen og klasse 2BSL, elever som har går på TIP andre året og fordypning bilskade, karosseri og lakkering, har gjort i stand en BMW 520 TD til auksjon under TV-aksjonen førstkommende søndag.

Den tredje dagen møttes alle komitteene til generalforsamling ved Voss Gymnas. Den politiske debatten holdt et høyt akademisk nivå.

IB elever ved Ås VGS deltok på nasjonal konferanse med EYP Norway.

Den femtende nasjonale konferansen med The European Youth Parliament gikk av stabelen i Voss, september 2017. Sammen med rundt 100 engasjerte ungdommer, deltok tre IB-elever fra VG2 ved Ås VGS

Det har kommet en ny regel når det gjelder førstegangsvitnemål.

Presentasjonen fra foreldremøtet for Vg1 SSP høsten 2017.

IB-elever fra Ås vgs var med i Modell FN rollespill.

2IBA har vært i London på workshop

I begynnelsen av Juni, når så mange andre måtte tenke på eksamen, fikk IB elevene gjøre noe annet.

Fredag 9. juni 2017 ble finale i UEAT arrangert på Vitenparken i Ås.