SOS-barnebyer - aksjonsdag 28. mars 2019

Ås videregående skole har i en rekke år støttet SOS barnebyer. SOS-barnebyer er en politisk og religiøs uavhengig organisasjon og arbeider i henhold til FNs barnekonvensjon som jobber både internasjonalt og i Norge.

Didrik Esbjerg og Åsmund Hellwig Oppus viser politikerne noen av verktøyene og maskinene de bruker på skolen.

Ås videregående i Norgestoppen

Nå vil politikerne at flere skal lære av Ås. Der får 95 prosent av de elevene som ønsker det, lærlingeplass.

Jentene på Ås vgs sitt volleyballag: Stina Stafseth, Nora Y. Bergen, Ida Tveite, Kristin S. Skotnes, Meda Montvilaité, Helle Høyvik, Marion Hjertum og Synne B. Blankenberg.

Ås-jenter i volleyball-NM 2019

25.- 28. januar 2019 var jentelaget fra Ås vgs i Bodø og spilte NM i volleyball.

Ås videregående skole har investert 300.000 kroner i en ny industrirobot, en UR5 med 5kg nyttelast fra Universal Robots. Daglig leder Espen Hansen fra Cobotnor i Røyken ga elevene og lærer Hugo Widmer en innføring før de satte i gang for fullt tirsdag 18. desember 2018.

Topp moderne industrirobot gir elevene muligheter.

Ås vgs. har investert 300.000 kroner i topp moderne utstyr.

Ås vgs-elever til finalen i UEAT på Vitenparken.

Gratulerer til Taksgiving og Hydroponisk Rap som vant Fagprisen og Kreativitetsprisen i årets UEAT-finale på Vitenparken.

matte

Universitetskurs i matte, kjemi og fysikk.

Ås vgs tilbyr undervisning, i en midttime, for elever i vg2 og vg3.

Foto: Karen Gjetrang

Bendik tråkker stadig sin egen sti.

Podkast og parykker preger dagene.

NM i filosofi.

Tre essays, fra elever i Historie- og filosofi 2, gikk videre til 2. runde.

Regionsmesterskap i volleyball mellom videregående skoler.

Skolens jentelag var helt suverene.

Jubler for rusplan.

Handlingsplanen mot rus i skolen blir applaudert av politiet.