Dette er lyden av yrkesfag

1. mars er søknadsfristen til videregående skole. Med yrkesfag får du mulighet til å utdanne deg til over 170 ulike yrker! Se vår video og bli inspirert!

Dette er yrkesfag.

1. mars er søknadsfristen for søknader til videregående skole. Med yrkesfag får du mulighet til å utdanne deg til over 170 ulike yrker! Se vår video og bli inspirert!

Akershus fylkeskommune har laget en kampanjevideo for å vise de mange jobbmulighetene man har om man velger yrkesfaglig utdanning.

Kampanjen er en av satsningene i Yrkesfagløftet hvor vi har som mål å øke andel elever som søker yrkesfag. Med denne filmen https://www.youtube.com/watch?v=g71riBMQ5Qc ønsker vi å vise ungdommen og foreldre at veien til drømmejobben kan oppnås ved å søke yrkesfag, forteller John Arve Eide, fylkesdirektør for videregående opplæring.

Akershus fylkeskommune er ansvarlig for alle videregående skoler i Akershus, og ønsker at flest mulig skal finne sin drømmejobb.

Følg lyden til drømmejobben

I Akershus fylkeskommune kan elevene velge mellom yrkesfaglige utdanningsprogram som Bygg- og anleggsteknikk, Design og håndverk / medieproduksjon, Elektrofag, Helse- og oppvekstfag, Naturbruk (med mulighet for studieforberedende Vg3), Restaurant- og matfag, Service og samferdsel og Teknikk og industriell produksjon. Med mulighet for å utdanne seg til 170 forskjellige yrker innen yrkesfag, er det stor sjanse for at alle elever finner sin lidenskap her.

Søknadsfristen er 1. mars. Del gjerne videoene i ditt nettverk!

Få inspirasjon på www.vilbli.no. Søkningen foregår på www.vigo.no.