Elever donerer "pimpa" bil til årets TV-aksjon!

Kontaktlærer og primus motor Espen Enerhaugen og klasse 2BSL, elever som har går på TIP andre året og fordypning bilskade, karosseri og lakkering, har gjort i stand en BMW 520 TD til auksjon under TV-aksjonen førstkommende søndag.

Klassen har donert denne kule bilen til årets TV-aksjon, de har selv jobbet med den og fikset den opp. Med andre ord, det finnes bare én av denne bilen!

Med god hjelp fra dere alle blir dette en netto-prosjekt, dvs. at pengene for objektet under auksjonen søndag uavkortet går til Unicef. Vi er stolte over våre elever på karosseri og lakk som har gjort denne dugnaden, av ungdom - for ungdom. Vi vil rette en stor takk til skolens samarbeidende bedrifter som har bidratt, nå krysser vi fingrene for et supert resultat på TV-aksjonen søndag, sier avdelingsleder for Teknikk og industriell produksjon Tor-Gunnar Karterud.

Opplysninger om bilen: BMW 520 TD 2002-modell, ca 262.000 km, sort skinn, man. gir. Nylig byttet turbo. Leveres ferdig godkjent PKK. Leveringsdato innen 01.12.2017. Spesial komponert lakkdesign, sølv perlemor m/striper. 4 lag klarlakk, inkl. mellomsliping. Bilen leveres med nye Avanti 18 toms felger, nye Goodyear sommerdekk, lysrampe fra Simarud. Oljer og væsker samt filtre byttes før overlevering, sponset av Mekonomen. Lakkprodukter fra C. Christoffersen A/PPG1 og profilering og dekor ved Solheim reklame AS. Erik´s Bildemontering stilte med nødvendig brukte deler til prosjektet. Kunstner/Designer er klasse 2BSL i samarbeid med Fredric Aasbø