Vitnemål og kompetansebevis 2017

Vitnemål og kompetansebevis

Vitnemål og kompetansebevis for årets Vg3 elever og voksenopplæring vil fortløpende bli skrevet ut og sendt i posten fra ca. 19.06.17.

Elever som mottar vitnemål får en elektronisk kopi av vitnemålet på Samordna opptak sine søkesider innen 1. juli. Sjekk om det ligger der. Kompetansebevis vil ikke bli lastet opp hos Samordna opptak.

Har du kompetansebevis eller et vitnemål av eldre dato, må du laste opp et bilde eller PDF av vitnemålet ditt i søknaden på Samordna opptak.

Alle privatister og tidligere elever som ønsker å bestille nytt vitnemål og/eller kompetansebevis må bestille på post@aas.vgs.no. FRIST for å bestille dokumentasjon er fredag 23. juni 2017, for å motta denne innen 1. juli 2017
Henvendelser etter dette tidspunktet vil bli saksbehandlet fortløpende.

Dokumentasjon som bestilles etter 1. juli 2017 kan vi ikke garantere blir saksbehandlet før 1. august 2016.