Studietur til Toledo i Spania.

I mars 2019 reiste 19 spanskelever på vg2, og to lærere, Tone Hagerup og Paola Leal Rugama, til Toledo i Spania.

Sterkt resultat i filosofi-NM 2019.

Ås vgs stilte med tre elever i årets NM i filosofi, som hadde 514 deltakere fra hele landet. Alle tre kom videre til finalen og endte blant topp 10.

Didrik Esbjerg og Åsmund Hellwig Oppus viser politikerne noen av verktøyene og maskinene de bruker på skolen.

Ås videregående i Norgestoppen

Nå vil politikerne at flere skal lære av Ås. Der får 95 prosent av de elevene som ønsker det, lærlingeplass.

Jentene på Ås vgs sitt volleyballag: Stina Stafseth, Nora Y. Bergen, Ida Tveite, Kristin S. Skotnes, Meda Montvilaité, Helle Høyvik, Marion Hjertum og Synne B. Blankenberg.

Ås-jenter i volleyball-NM 2019

25.- 28. januar 2019 var jentelaget fra Ås vgs i Bodø og spilte NM i volleyball.

Ås videregående skole har investert 300.000 kroner i en ny industrirobot, en UR5 med 5kg nyttelast fra Universal Robots. Daglig leder Espen Hansen fra Cobotnor i Røyken ga elevene og lærer Hugo Widmer en innføring før de satte i gang for fullt tirsdag 18. desember 2018.

Topp moderne industrirobot gir elevene muligheter.

Ås vgs. har investert 300.000 kroner i topp moderne utstyr.

Ås vgs-elever til finalen i UEAT på Vitenparken.

Gratulerer til Taksgiving og Hydroponisk Rap som vant Fagprisen og Kreativitetsprisen i årets UEAT-finale på Vitenparken.

Foto: Karen Gjetrang

Bendik tråkker stadig sin egen sti.

Podkast og parykker preger dagene.

NM i filosofi.

Tre essays, fra elever i Historie- og filosofi 2, gikk videre til 2. runde.

Regionsmesterskap i volleyball mellom videregående skoler.

Skolens jentelag var helt suverene.

Jubler for rusplan.

Handlingsplanen mot rus i skolen blir applaudert av politiet.