Regionsmesterskap i volleyball mellom videregående skoler.

Skolens jentelag var helt suverene.

Jubler for rusplan.

Handlingsplanen mot rus i skolen blir applaudert av politiet.

"Mindre alene sammen". TV-aksjonen 2018.

Elevene på Utdanningsprogrammet "Bilskade, lakk og karosseri" og "Kunst, Design og Arkitektur" har hatt arbeidet med å klargjøre bilen for TV-aksjonen 2018.

Her er fylkeskommunens største skolepaviljong.

Ved Ås videregående skole står fylkeskommunens største skolepaviljong, med en lengde på nesten 82 meter.

Brobyggerpris til Imam Meskini

Vår tidligere elev og Skam-stjerne, Iman Meskini, har fått Brobyggerprisen for sitt bidrag for å minske avstanden mellom mennesker med ulike religioner.

Videregåendeelever legger palmeolje under lupen

To dager i mai får Vitenparken Campus Ås besøk av over 300 elever fra Ås videregående skole og Frogn videregående skole som skal delta på den årlige ungdomskonferansen UEAT.

Videre til OL i filosofi.

Vår elev Matis Brøndbo fra 2stc deltok i mars i Norgesmesterskapet i filosofi og oppnådde en flott 2. plass.

Kjetil er best i fylket og fikk sølv i skole-NM

Kjetil Glenne fra Drøbak er klar for skole-NM i faget Bilskade, karosseri og lakkering.

Satser alt på gammel tradisjon.

Ask Martens (16) sikret gull med en egensmidd dørhammer under fylkesmesterksapet i smedfaget. Nå satser den unge gutten på å bli med og vil lære seg mer om det eldgamle håndverket.