IB-elever fra Ås vgs var med i Modell FN rollespill.

2IBA har vært i London på workshop

I begynnelsen av Juni, når så mange andre måtte tenke på eksamen, fikk IB elevene gjøre noe annet.

Fredag 9. juni 2017 ble finale i UEAT arrangert på Vitenparken i Ås.

Ås vgs-elever gikk til topps med brusboks-satelitt.

Fire elever fra VG3 dataelektronikklinjen ved Ås vgs, ble torsdag kåret til «Winning Team Norway» i Nordic CanSat competition 2017 på Andøya Space center.

Fornøyde kursdeltakere:
Foran Tor-Gunnar Karterud, Ås og Steven Carpenter.
Bak fra venstre: Ove Østerud, ÅS, Rune Stensrud, Ås, Totto R.,Skrede, Rud, Tommy V. Nordby, Strømmen, Jørn Fraurud, avdeling for videregående opplæring ? Akershus fylkeskommune, Oskar Kristoffer Jøssong, Rud.
Frode Burås, Bjørkelangen vgs., var ikke til stede da bildet ble tatt.

Kurs i smiing – ÅS videregående skole 24.-25. mars 2017.

Siste helg i mars var Ås videregående skole (vgs) vertskap for kurs i smiing for faglærere og ressurspersoner på programområdet Teknikk og industriell produksjon (TIP).

Vinnerne samme med Leder for Ås mållag Arne Oddvar Skjelvåg og leder for Noregs mållag.

Tekstkonkurranse 2017 i regi av Ås mållag

Ås Mållag, med assistanse fra Noregs Mållag og leder Magne Aasbrenn, delte ut premier til heldige vinnere av Tekstkonkurransen hvor alle VG1-klasser på SF, 1STA, B, C, D og E, samt 1IFA og 1KDA, var invitert til å delta.

European Space Camp er en romfartsleir for ungdom mellom 17 og 20 år som avholdes 6. - 13. august 2017 på Andøya Space Center i Nordland.

Hvert år samles ca. 24 romfarts- og realfagsinteresserte ungdommer fra hele verden til en uke full av rakettforskning, fysikk og moro. I løpet av en uke på Andøya Space Center vil deltakerne bygge sin egen forskningsrakett som skytes opp mot slutten av oppholdet, høre på foredrag fra noen av Europas beste forskere og fysikere, og bli kjent med likesinnede ungdommer fra hele verden.