Videregåendeelever legger palmeolje under lupen

To dager i mai får Vitenparken Campus Ås besøk av over 300 elever fra Ås videregående skole og Frogn videregående skole som skal delta på den årlige ungdomskonferansen UEAT.

Videre til OL i filosofi.

Vår elev Matis Brøndbo fra 2stc deltok i mars i Norgesmesterskapet i filosofi og oppnådde en flott 2. plass.

Kjetil er best i fylket og fikk sølv i skole-NM

Kjetil Glenne fra Drøbak er klar for skole-NM i faget Bilskade, karosseri og lakkering.

Satser alt på gammel tradisjon.

Ask Martens (16) sikret gull med en egensmidd dørhammer under fylkesmesterksapet i smedfaget. Nå satser den unge gutten på å bli med og vil lære seg mer om det eldgamle håndverket.

Ås videregående skole holdt fylkesmesterskap i yrkesfag.

Tre videre til Skole-NM.

Tekstkonkurranse Ås videregående. Fra venstre nestleiar i Ås Mållag Bård Kolltveit, delt 2. premie Amalie Kastlegard Sønvisen, 1. premie Solveig French Bolstad, 2. premie Amalie Sponberg og leiar i Ås Mållag Arne Oddvar Skjelvåg

Jentene tok premiane

Ås-elevar tevla om den beste nynorskteksten

Ås-revyen er nominert til Årets skolerevy 2018.

Stina Norderval Stafseth og Selma Damengen Ausland fra 2HAB.

Fylkesmesterskap i Helsearbeiderfaget.

Onsdag 7. mars konkurrerte Stina Norderval Stafseth og Selma Damengen Ausland fra 2HAB i Fylkesmesterksapet i Helsearbeiderfaget på Rud videregående skole.

Årets deltagere i skolemesterskapet i helsefagarbeider på Ås vgs.

Skolemesterskap i helsefagarbeid på Ås videregående skole 9. februar 2018

Vinnerne av skolemesterskapet går videre til fylkesmesterskap på Rud vgs. 7. mars 2018. Vi ønsker de lykke til.