Nyheter

Vinneren av første innledende runde i fylkesmesterskapet i engelsk ble Emilia Rovinazzi i 3IBA.

Det vil si at hun ble vinneren på Ås videregående skole, og at hun sendes til fylkesfinalen som går av stabelen 14.februar (hvor er foreløpig ukjent).

Gabije fant sin drømmejobb med yrkesfag

Jobbmulighetene er nesten uendelige, og du finner over 170 forskjellige studieretninger innen yrkesfag i Akershus. Gabija kom inn ved første opptak til bilmekaniker-linjen.

Ås videregående skole vant regionsturnering i volleyball!

Ås videregående skole vant regionsturnering i volleyball som ble spilt på Hadeland, onsdag 22. november, og er nå kvalifisert til NM i skolevolleyball som spilles i Kristiansand i slutten av januar.

Velkommen til fylkesmesterskap i engelsk vinteren 2018!

Foreningen English Teachers Norway arrangerer det andre fylkesmesterskapet i engelsk i samarbeid med fagnettverkene i Akershus fylkeskommune og utdanningsetaten i Oslo.

BMW 520 TD 2002-modell

Elever donerer "pimpa" bil til årets TV-aksjon!

Kontaktlærer og primus motor Espen Enerhaugen og klasse 2BSL, elever som har går på TIP andre året og fordypning bilskade, karosseri og lakkering, har gjort i stand en BMW 520 TD til auksjon under TV-aksjonen førstkommende søndag.

Den tredje dagen møttes alle komitteene til generalforsamling ved Voss Gymnas. Den politiske debatten holdt et høyt akademisk nivå.

IB elever ved Ås VGS deltok på nasjonal konferanse med EYP Norway.

Den femtende nasjonale konferansen med The European Youth Parliament gikk av stabelen i Voss, september 2017. Sammen med rundt 100 engasjerte ungdommer, deltok tre IB-elever fra VG2 ved Ås VGS

Vintermatte 2018

Ønsker du å styrke kunnskapene i matematikk arrangeres det kurs i vinterferien.

Det har kommet en ny regel når det gjelder førstegangsvitnemål.

Presentasjonen fra foreldremøtet for Vg1 SSP høsten 2017.

IB-elever fra Ås vgs var med i Modell FN rollespill.