Kjetil er best i fylket

Kjetil Glenne fra Drøbak er klar for skole-NM i faget Bilskade, karosseri og lakkering.

Satser alt på gammel tradisjon.

Ask Martens (16) sikret gull med en egensmidd dørhammer under fylkesmesterksapet i smedfaget. Nå satser den unge gutten på å bli med og vil lære seg mer om det eldgamle håndverket.

Videre til OL i filosofi.

Vår elev Matis Brøndbo fra 2stc deltok i mars i Norgesmesterskapet i filosofi og oppnådde en flott 2. plass.

Ås videregående skole holdt fylkesmesterskap i yrkesfag.

Tre videre til Skole-NM.

Tekstkonkurranse Ås videregående. Fra venstre nestleiar i Ås Mållag Bård Kolltveit, delt 2. premie Amalie Kastlegard Sønvisen, 1. premie Solveig French Bolstad, 2. premie Amalie Sponberg og leiar i Ås Mållag Arne Oddvar Skjelvåg

Jentene tok premiane

Ås-elevar tevla om den beste nynorskteksten

Ås-revyen er nominert til Årets skolerevy 2018.

Stina Norderval Stafseth og Selma Damengen Ausland fra 2HAB.

Fylkesmesterskap i Helsearbeiderfaget.

Onsdag 7. mars konkurrerte Stina Norderval Stafseth og Selma Damengen Ausland fra 2HAB i Fylkesmesterksapet i Helsearbeiderfaget på Rud videregående skole.

Årets deltagere i skolemesterskapet i helsefagarbeider på Ås vgs.

Skolemesterskap i helsefagarbeid på Ås videregående skole 9. februar 2018

Vinnerne av skolemesterskapet går videre til fylkesmesterskap på Rud vgs. 7. mars 2018. Vi ønsker de lykke til.

Vg2 Frisørene

Høsten 2017 åpnet vi vår frisøravdeling ved Ås videregående skole.